Gran acollida de les Bibliobosses de les biblioteques santcugatencs


Temes relacionats

Les dues biblioteques ofereixen aquest estiu lots sorpresa en préstec (12/jul/12)


  • Comparteix:

Les biblioteques ja han repartit 250 Bibliobosses / Font: Premsa Ajuntament

Les biblioteques ja han repartit 250 Bibliobosses / Font: Premsa Ajuntament

Les biblioteques Gabriel Ferrater i Marta Pessarrodona ja han repartit 250 Bibliobosses des de dilluns de la setmana passada en una iniciativa que està superant les expectatives dels seus organitzadors. Els usuaris de les biblioteques poden recollir la seva Bibliobossa fins a final de mes. Les bibliobosses contenen una selecció sorpresa de llibres, CDs, DVDs i revistes, entre d'altres, pensades per a diferents edats i que tenen com objectiu donar a conèixer propostes de qualitat d'una manera original.

La directora de la biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-sol, Anna Mael, ha destacat, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM), que les Bibliobosses preparades conjuntament entre les dues biblioteques estan tenint un èxit molt gran i s'ha felicitat per la resposta dels santcugatencs.

Anna Mael

Els usuaris estan encantats que nosaltres, els bibliotecaris, haugem fet la selecció del material.


Mael ha destacat que davant d'aquesta bona acollida, els bibliotecaris han d'anar fent Bibliobosses noves contínuament per poder fer front a la demanda.

Les Bibliobosses es podran recollir fins a final de mes, amb l'opció, en alguns casos, de no haver de retornar-la fins al setembre. Els usuaris d'aquesta promoció aconseguiran una bossa per portar llibres i altres objectes de regal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.