Bremen (i Mishima) aquesta nit al festival de Cap Roig


Temes relacionats

Bremen grava el seu àlbum debut ( 9/mar/12)

'Ja ho veus' de Bremen, sintonia del programa 'Mestres' de TV3 ( 4/feb/12)

Els Bremen, premi Èxit del concurs Sona 9 (15/nov/11)


  • Comparteix:

La banda es va formar fa dos anys a Barcelona / Font: Myspace

La banda es va formar fa dos anys a Barcelona / Font: Myspace

La formació musical Bremen, amb el santcugatenc Joan Villaroya com a baixista, actua aquesta nit al festival de Cap Roig com a teloner de Mishima. El concert comença a les deu de la nit i les entrades costen entre 28 i 33 euros. La banda de pop-rock està preparant el seu primer disc de llarga durada de cara a l'octubre.



El grup barceloní actuarà al festival de Cap Roig el segon dimarts d'agost, com a teloner del grup Mishima, amb qui ja han compartit escenari anteriorment. El baixista dels Bremen, el santcugatenc Joan Villaroya, ha explicat en declaracions a Cugat.cat l'impacte i alegria que els ha suposat participar en un festival tan reconegut i compartir cartell amb músics com Bob Dylan, Tony Bennett o George Benson.

Joan Villarroya

Quan es va presentar el cartell i vam començar a sortir a la premsa digital era força impactant. És quasi un honor poder tocar allà, encara que sigui fent de teloner d'un grup.


Després d'enregistrar un EP de quatre cançons, participar al 'Mou-te' i guanyar el premi Èxit del Sona 9 l'any passat, la formació es disposa a llançar el seu primer disc de llarga durada. L'últim any ha estat molt intens per als músics barcelonins, ple de talonatges i concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.