'Violines y trompetas' arriba avui al Teatre - Auditori


Temes relacionats

El taller d'escenografia del Teatre-Auditori tanca l'any amb 12 muntatges nous (16/jul/12)

Russian Red i Esperanza Spalding, a la programació del Teatre-Auditori (11/jul/12)

'Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan' és la proposta d'aquest mes del Cicle de Cinema Infantil ( 4/mar/12)

Paco Morán omple el Teatre-Auditori amb 'Enfermo imaginario' (28/feb/09)

Paco Morán: 'Aquest personatge l'he viscut intensament' (27/feb/09)


  • Comparteix:

Música i amor conformen aquest espectacle / Font: Guiadelociobcn.com

Música i amor conformen aquest espectacle / Font: Guiadelociobcn.com

El Teatre-Auditori acull aquest diumenge 'Violines y trompetas' protagonitzada per Joan Pera, que aprofita l'obra per retre homenatge al desaparegut Paco Morán. L'espectacle està dirigit per Miquel Gorriz i cointerpretat per Lloll Bertran, Anna Gras i Ferran Rañé. La producció narra les vivències de tres músics de cambra, una dona i dos homes, que a part de la música, també comparteixen l'amor.

'Violines y trompetas' narra la història de tres músics de cambra que comparteixen música i amor. L'aparició d'una jove fa que els dos homes es fixin en ella i, per tant, que el trio trontolli. Amor, passió, sexe, reptes i desitjos seran els ingredients d'aquesta comèdia dels anys 70.

L'espectacle, d'una hora i 45 minuts de durada, compta amb un repartiment que, segons Joan Pera, trasllada al públic la bona relació que tenen entre els actors.

Joan Pera

És que riem molt. Tinc la gran sort de treballar amb la Lloll i fem molt bona parella. I també destacar el Ferran Rañé i l'Anna Gras, que són molt bons actors.


Aquesta obra de teatre va ser representada durant els anys 70 a Barcelona. Va tenir molta acceptació entre el públic i, per això, va estar en cartell durant quatre anys. En el repartiment d'aquell moment hi havia el recentment desaparegut Paco Moran. Per aquesta raó Joan Pera, amic de Moran, li vol retre un homenatge representant el mateix personatge que va interpretar amb ell durant els 70.

L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge a les set de la tarda al Teatre-Auditori i el cost de l'entrada és de 24 euros. L'obra de teatre serà representada en castellà i durant la producció es disposarà del servei de ludoteca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.