Maldita Nerea presenta avui el seu nou disc, 'Fácil', al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El líder de Maldita Nerea en concert  / Font: Heymusica.com

El líder de Maldita Nerea en concert / Font: Heymusica.com

El grup de pop Maldita Nerea arriba aquest divendres al Teatre-Auditori en plena gira de presentació del seu últim treball, 'Fácil'. El disc, publicat el maig passat, va arribar a ser número 1 en les llistes de vendes de discos i va aconseguir el Disc d'Or a iTunes. El concert a Sant Cugat comença a les nou del vespre i les entrades tenen un preu únic de 30 euros.

Després de recórrer l'Estat espanyol i visitar Anglaterra, Mèxic i Veneçuela, el grup espanyol liderat per Jorge Ruiz ha començat una nova gira anomenada 'Mucho + fácil', en la que actuarà en més de 40 ciutats de l'estat. Es tracta d'una gira de comiat, perquè després la banda es traslladarà a Amèrica durant dos anys.

El cantant i compositor Jorge Ruiz ha explicat a Cugat.cat que espera que el públic es converteixi en el protagonista i els músics passin a un segon pla.

Jorge Ruiz

El públic es converteix en el protagonista i nosaltres en l'actor secundari. Esperem que això també passi aquí.


El grup Maldita Nerea va ser creat el 2000 i va publicar el seu primer disc, 'Cuarto Creciente', tres anys després. Després d'actuar juntament amb Alejandro Sanz, Manà i Juanes, entre d'altres, i de fer alguns canvis en la formació, va editar 'El secreto de las tortugas' i 'Es un secreto... No se lo digas a nadie'. 'Fácil' conté 10 cançons noves, amb lletres que persegueixen l'objectiu d'arrencar un somriure a qui les escolti.

L'actuació durarà una hora i mitja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.