Les Jornades Cantemus tornen a Sant Cugat amb quatre cors diferents


  • Comparteix:

El Cor Infantil Sant Cugat torna a organitzar les Jornades Cantemus / Font: Premsa Sant Cugat

El Cor Infantil Sant Cugat torna a organitzar les Jornades Cantemus / Font: Premsa Sant Cugat

Les Jornades Internacionals Cantemus, organitzades pel Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta, se celebraran un any més a Sant Cugat la segona setmana de setembre. Enguany, les agrupacions corals convidades són el cor juvenil de veu blanques Gli Harmonici d'Itàlia i el cor femení Pro Música d'Hongria que, juntament amb el Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta, treballaran durant aquests dies un repertori conjunt. En total, participaran prop de 130 veus diferents.

Des del primer dimecres de setembre i durant quatre dies, Sant Cugat es convertirà en el centre mundial del cant coral amb les Jornades Cantemus. En aquesta ocasió, hi participaran el Cor Infantil Sant Cugat, el Cor Aglepta, el cor juvenil de veus blanques Gli Harmonici, de la ciutat italiana de Bèrgam, i el cor femení Pro Música de la ciutat hongaresa de Nyhiregyhaza. Totes les trobades es faran a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

El director del Cor Aglepta, Oriol Castanyer, ha explicat que l'objectiu d'aquestes jornades és que aquests cors, de característiques similars, comparteixin l'experiència de veure com treballen els directors de cada agrupació i preparin un nou repertori de forma conjunta.

Oriol Castanyer

L'objectiu és compartir experiències, veure diferents maneres de treballar dels diferents directors dels cors i treballar un repertori que serà nou.


Enguany, s'han programat dos concerts extraordinaris que es faran al Centre Borja. El primer serà el primer dimecres de setembre a les vuit del vespre i comptarà amb el Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Gil Harmonici. El segon concert es farà el primer dijous de setembre, també a les vuit del vespre, i comptarà amb la participació del Cor Aglepta i el cor Pro Música.

A més, el segon dissabte de setembre, a les set de la tarda, tindrà lloc el concert de clausura, on les quatre formacions participants mostraran el treball que han fet durant les jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.