La Judería Dansa acosta el flamenc amb una història universal


Temes relacionats

Judería Dansa porta l'espectacle flamenc al CPA (28/jul/12)


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de La Judería Dansa

Moment de l'actuació de La Judería Dansa

Els santcugatencs han omplert el Centro Popular Andaluz (CPA) per gaudir de la darrera actuació de la temporada amb el grup La Judería Dansa. L'espectacle, 'Blanco y Negro', ha portat dalt de l'escenari tot el treball del grup a través de la història de les contradiccions d'un home. Un total de 80 persones ha assistit aquest dissabte a l'actuació, que ha utilitzat un argument universal per acostar el flamenc a tot tipus de públic. La Judería Dansa ha agraït que el CPA hagi acollit l'espectacle després que s'anul·lés la cita que tenien a Barcelona.

El públic s'ha introduït en l'espectacle a través de la dansa dels nou ballarins, la música en directe i una història universal sobre els canvis i les contradiccions que pateix un home al llarg de la seva vida. La directora del grup, Cristina Blanco, ha explicat que amb aquesta actuació han pretès posar tot el seu treball dalt de l'escenari i acostar-se a molts tipus de públic.

Cristina Blanco

Una obra que fos fàcil d'entendre i encabir tot el material que teníem. Té un fil entretingut i arriba a un públic diferent a aquell que només li agrada el flamenc.


Aquest espectacle, que tanca la temporada del CPA, havia de tenir a lloc a Barcelona, però finalment va quedar anul·lat. En aquest sentit, Blanco ha agraït l'acolliment de l'entitat santcugatenca i ha destacat que sempre és un plaer actuar davant del públic local.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.