Sant Cugat és el protagonista del 2n Dia Descobrir


  • Comparteix:

El Monestir és una de les propostes del 2n Dia Descobrir / Font: Premsa Sant Cugat

El Monestir és una de les propostes del 2n Dia Descobrir / Font: Premsa Sant Cugat

El 2n Dia Descobrir arribarà a la nostra ciutat el tercer dissabte d'octubre amb un ventall d'activitats que ha organitzat la revista 'Descobrir'. Amb aquesta proposta es pretén que tots aquells qui vulguin coneguin Sant Cugat en 10 hores amb activitats relacionades amb el territori, la natura i el patrimoni de la ciutat. No cal inscripció prèvia per participar-hi excepte en la visita al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

El tercer dissabte d'octubre, Sant Cugat serà la protagonista de la 2a edició del Dia Descobrir, proposta organitzada per la publicació amb al mateix nom, 'Descobrir'. En aquesta jornada festiva, que donarà el tret de sortida a les deu del matí, s'oferirà la possibilitat de conèixer espais de la ciutat a públic de totes les edats amb activitats gratuïtes.

En deu hores, es podran visitar en diferents horaris el Monestir i el seu campanar, el Museu de Sant Cugat, el Museu del Tapís Contemporani, així com l'exposició 'El Gran Casino de la Rabassada. Història d'un somni burgès'. A més, es proposen tallers relacionats amb la vida monàstica per als més petits.

Fora de l'àmbit del Monestir, altres propostes són fer una ruta fotogràfica per la vall de Gausac, visitar el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat i saber més sobre la llegenda de Sant Medir. A més, s'ofereix una activitat guiada per als menuts al Parc Central.

Per a la ruta fotogràfica per la vall de Gausac i per a la proposta infantil 'Descobreix un parc urbà: el Parc Central', es recomana que els participants portin roba còmoda, esmorzar, cantimplora amb aigua i calçat adequat. La 1a edició d'aquest Dia Descobrir va tenir lloc a Manlleu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.