El film 'Brave (Indomable)', en català als dos cines de la ciutat


  • Comparteix:

La Merida s'enfronta amb la tradició del seu regne / Font: Nochedecine.com

La Merida s'enfronta amb la tradició del seu regne / Font: Nochedecine.com

'Brave (Indomable)' és una de les estrenes d'aquest divendres al Cinesa i Yelmo Sant Cugat. La cinta d'animació es podrà veure en català al Yelmo i a Cinesa, on també es projectarà en 3D. El film està dirigit per Mark Andrews i Brenda Chapman i compta amb les veus d'Emma Thompson, Kelly Macdonald i Robbie Coltrane. L'altra estrena de la setmana és la pel·lícula 'Ted' de Seth MacFarlane, que es podrà veure a tots dos cinemes. La cinta està protagonitzada per Mark Wahlberg, Mila Kunis i Giovanni Ribisi, entre d'altres.

La pel·lícula 'Brave (Indomable)' explica la història de la Merida, una jove i valenta princesa guerrera de les Terres Altes escoceses que s'enfronta a la tradició imposada pels seus pares, que són els reis del territori. El somni de la noia és combatre les bèsties més ferotges amb el seu arc i, per fer-ho, haurà d'evitar les crítiques dels habitants del regne.

L'altra estrena de la setmana és la comèdia 'Ted', del creador de la sèrie 'Padre de familia'. La cinta narra la història d'en John Bennett, un home que conviu amb el seu osset de peluix que ha cobrat vida a causa d'un desig d'infància. Ara, però, l'osset no vol abandonar el seu amo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.