La Canals Galeria d'Art presenta la novel·la 'Paraules d'amor' a Cadaqués


Temes relacionats

'Paraules d'amor', últim llibre del periodista i escriptor David Escamilla (21/jun/12)


  • Comparteix:

David Escamilla és de Barcelona, però molt vinculat a Sant Cugat

David Escamilla és de Barcelona, però molt vinculat a Sant Cugat

La Canals Galeria d'Art presentarà aquest divendres a Cadaqués la novel·la 'Paraules d'amor' de David Escamilla. El llibre apel·la a la força dels sentiments sincers i narra amb nostàlgia la fragilitat i la tendresa del primer amor. L'acte, que tindrà lloc a la Galeria Marges U de Cadaqués a les vuit del vespre, forma part del Pla de Foment de la Lectura del departament de Cultura de la Generalitat.

La novel·la 'Paraules d'amor', d'Edicions 62, narra la història d'una jove parella d'enamorats que adopten la música de Serrat com a banda sonora de la seva vida. Després de les primeres cites, van fer un ritual d'amor que consistia en llançar una rosa vermella en un estany com a promesa del seu amor etern passés el que passés.

Amb el trasllat de la parella a ciutat, viuran el ritme trepidant de les il·lusions i somnis d'un grapat de personatges carismàtics, alhora que experimentaran la por, el desencís, els dubtes i la foscor del final de l'època franquista. Per deixar de banda tots aquests sentiments, hauran de recuperar l'amor de les primeres cites.

L'autor, en declaracions d'arxiu, va afirmar que la parella protagonista és un reflex de molts altres enamorats que senten que les cançons dels grans cantautors reflecteixen els sentiments que ells no saben expressar.

David Escamilla

Quan algú escolta una cançó dels grans autors i es veu identificat sent que el tema és el reflex de la seva vida.


David Escamilla, nascut a Barcelona, és periodista, escriptor i músic i al llarg dels anys ha anat compaginant aquestes tres vessants. Ha publicat una trentena de llibres, com ara 'Serrat, material sensible' i 'Els secrets dels carrers de Barcelona', entre d'altres. Actualment presenta dos programes a Ràdio 4.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.