La Canals presentarà 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' a Cadaqués


Temes relacionats

La Canals Galeria d'Art porta la marca Sant Cugat a diferents indrets del país ( 9/jul/12)


  • Comparteix:

Fragment d'una de les obres de l'exposició /Font: Gencat.cat

Fragment d'una de les obres de l'exposició /Font: Gencat.cat

La Canals Galeria d'Art portarà a Galeria Espai d’Art Iturria de Cadaqués l'exposició 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater'. El 15 de setembre s'inaugurarà aquesta sèrie de pintures de Jordi Pagès inspirades en diferents poemes de l'autor santcugatenc. La galeria commemora de nou el 40è aniversari de la mort del poeta i promou les sinergies entre diferents disciplines artístiques. L'exposició forma part de les activitats del Pla Nacional de la Lectura.

El granollerí Jordi Pagès és un pintor molt relacionat amb el món de la poesia i les seves obres, que juguen amb elements com el collage, les línies i les inscripcions, gairebé esdevenen poemes visuals.

En aquesta exposició, l'artista s'ha inspirat en l'obra de Gabriel Ferrater i la Canals Galeria d'Art ho ha usat per commemorar l'aniversari de la mort del poeta.

Amb aquesta exposició, l'espai homenatja també la poesia i continua les seves activitats en el marc del Pla Nacional de la Lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.