'Romeo y Julieta' de la Compañía Nacional de Danza tornarà al Teatre-Auditori


Temes relacionats

La nova etapa de la Compañía Nacional de Danza convenç el públic del Teatre-Auditori (19/feb/12)


  • Comparteix:

'Romeu y Julieta' enamora ara amb la versió de Goyo Montero / Font: Cndanza.net

'Romeu y Julieta' enamora ara amb la versió de Goyo Montero / Font: Cndanza.net

La Compañía Nacional de Danza (CND) portarà el seu 'Romeo y Julieta' a la programació de l'any vinent del Teatre-Auditori, amb una doble actuació el 18 i 19 de maig, segons publica el web de la companyia. L'espectacle és una creació del director del Ballet de Nuremberg i Premi Nacional de Dansa 2011, Goyo Montero, i significa un retrobament del Teatre-Auditori amb el muntatge i la companyia, després de la versió que Nacho Duato va portar al 2008 a l'equipament municipal.



El Teatre-Auditori i la CND es retrobaran de nou de la mà de 'Romeo y Julieta', dins la programació de l'any vinent de l'equipament municipal. El 18 i 19 de maig, els amants més coneguts de Shakespeare ballaran amb música de Prokófiev i sota la direcció de Goyo Montero.

Serà una oportunitat perquè els amants de la dansa comparin la versió de Montero, director del Ballet de Nuremberg i Premi Nacional de Dansa 2011, amb la que Nacho Duato va portar al Teatre-Auditori al 2008, quan era director de la companyia.

L'espectacle arribarà al Teatre-Auditori un mes després de la seva estrena al Teatro Real de Madrid. La companyia assegura que Montero refà la seva creació del muntatge per a la CND, en un espectacular muntatge que aproparà el públic al seu particular estil i imaginari.

Sota la nova direcció de José Carlos Martínez, la CND ha visitat al febrer el teatre santcugatenc per fer l'estrena catalana del seu últim treball, que integrava les peces 'In transit', 'Artifact II', i 'Walking Mad'. Un lligam que l'exdirector Nacho Duato va generar portant una llarga llista de coreografies a l'equipament municipal com 'Arenal', 'L'Amoroso', 'Rassemblement', 'Hevel', 'Multiplicidad' i la citada 'Romeo y Julieta'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.