Els embolics sentimentals de 'No et vesteixis per sopar', al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Una de les escenes de l'obra / Font: Ullastrell.cat

Una de les escenes de l'obra / Font: Ullastrell.cat

L'obra 'No et vesteixis per sopar' de Marc Camoletti i dirigida per Roger Peña arribarà, previsiblement, al Teatre-Auditori durant l'any vinent. Així ho ha avançat el director de l'equipament, Pep Tugues, a Cugat.cat, que també ha explicat que ara s'està enllestint l'escenografia a la nostra ciutat. L'obra s'estrenarà d'aquí a tres setmanes al teatre Condal de Barcelona on es podrà veure fins l'últim diumenge de novembre.

El taller d'escenografia del Teatre-Auditori ha estat l'encarregat del decorat de la nova versió de l'obra 'No et vesteixis per sopar' que ara acollirà el teatre barceloní. El director de l'equipament santcugatenc ha explicat, però, que després de Barcelona l'obra té intenció de venir a la nostra ciutat durant la temporada del 2013.

Pep Tugues

Estem lliurant ara l'escenografia de 'No et vesteixis per sopar' i serà, segurament, una de les obres que estrenarem al 2013.


'No et vesteixis per sopar' és una obra d'embolics sentimentals que en aquesta ocasió interpreten Mingo Ràfols, Àngels Bassas, Jordi Díaz, Mònica Glaenzel, Marta Valverde i Oscar Kapoya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.