Josep Maria Casas publica 'La mirada de un turista: Barcelona'


  • Comparteix:

Portada del llibre

Portada del llibre

'La mirada de un turista: Barcelona' és el nou llibre del santcugatenc Josep Maria Casas. L'autor presenta aquesta guia novel·lada sobre la capital per apropar als visitants els indrets més emblemàtics i imprescindibles de la ciutat. L'obra, que edita Eleminds, es pot trobar a les llibreries de Sant Cugat.

Josep Maria Casas ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que s'ha llençat ha escriure aquest llibre perquè sempre ha tingut la necessitat que les guies de viatge vagin més enllà d'una eina de consulta. 'La mirada de un turista: Barcelona' se centra en una història de sis dies i inclou quatre gravats, sis mapes i 213 fotografies.

Josep Maria Casas

En els meus viatges sempre he anat amb guies però sempre m'he trobat que em falta alguna cosa, per això he volgut fer una guia amb narrativa.


És el segon llibre d'aquestes característiques que Casas escriu després de la publicació digital de 'La mirada de un turista: Perú'. L'autor santcugatenc ha explicat que ara està immers en el treball d'un llibre similar sobre La Rioja i Soria i que la seva intenció, en un futur, és escriure un quart sobre algunes zones d'Andalusia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.