'Todos tenemos un plan' és la principal estrena d'aquest divendres


  • Comparteix:

Viggo Mortensen és l'actor principal de la pel·lícula 'Todos tenemos un plan' / Font: Amadoresdelcine.blogspot.com.es

Viggo Mortensen és l'actor principal de la pel·lícula 'Todos tenemos un plan' / Font: Amadoresdelcine.blogspot.com.es

'Todos tenemos un plan' és una de les estrenes d'aquest divendres al Cinesa Sant Cugat. El film espanyol està dirigit per Ana Piterbarg i protagonitzat per Viggo Mortensen i Soledad Villamil, entre d'altres. Una altra novetat de la setmana és la comèdia nord-americana 'Eternamente comprometidos', que també es projecta als dos cinemes de la ciutat. Les estrenes també es renoven al Yelmo amb les cintes 'Dredd' i 'Step Up: revolution'.

La pel·lícula espanyola 'Todos tenemos un plan' narra la història d'Agustín, un home desesperat que vol abandonar la seva frustant existència durant tres anys a la ciutat de Buenos Aires. Després de la mort del seu germà bessó Pedro, l'Agustín decideix començar una nova vida sota la identitat del seu germà i retornar a l'indret que els va veure créixer, la misteriosa regió del Delta del Tigre. Tot i així, després d'haver tornat, l'Agustín es veu immers, involuntàriament, en un món criminal on Pedro havia estat involucrat abans de morir.

Una de les altres estrenes de la setmana és la comèdia nord-americana 'Eternamente comprometidos', dirigida per Nicholas Stoller i protagonitzada per Jason Segel, Emily Blunt i Chris Pratt, entre d'altres. La cinta narra el camí ple d'entrebancs que viu una parella des que es compromet fins al casament.

'Dredd' és una altra de les estrenes i es pot veure al Yelmo Sant Cugat en 2D i en 3D. La pel·lícula se situa en un futur proper a la Mega City 1, una gran megalòpodis que s'estén per tota la costa est dels EUA. Aquest territori està format per més de 400 milions d'habitants i tots són infractors en potència. Els únics que poden garantir la legalitat a la Mega City 1 són els Dredd, uns jutges peculiars. Karl Urban i Olivia Thirlby són els protagonistes del film.

L'última estrena de la setmana és la cinta 'Step Up: revolution' projectada només al Yelmo en 2D i 3D. La història gira entorn de dos amics anomenats Sean i Eddy, treballadors d'un hotel de luxe anomenat Dimont Hotel de Miami Beach, el propietari del qual és el promotor despietat Bill Anderson. Durant les hores lliures, però, són els líders d'un grup d''outsiders' anomenats 'La Penya'. Ells omplen els carrers ballant i inundant de música la ciutat de Miami. La cinta està interpretada per Kathryn McCormick, Ryan Guzman i Stephen Boss, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.