Arrenca una nova temporada de Jazzenviu


Temes relacionats

La Big Band Jazzenviu ret homenatge a Bill Evans ( 3/jul/11)

L'associació Jazzenviu celebra el primer aniversari envoltat de músics i amics (22/feb/10)


  • Comparteix:

La David Mengual Free Spirits Big Band tornarà a tenir molt de protagonisme / Font: Produccions Jazzenviu

La David Mengual Free Spirits Big Band tornarà a tenir molt de protagonisme / Font: Produccions Jazzenviu

Jams sessions, vermuts-concerts a El Siglo i concerts-tertúlia centren les activitats del nou curs de l'associació Jazzenviu, que pretén donar a conèixer aquest gènere musical entre els santcugatencs. D'altra banda, l'entitat participarà al novembre en l'enregistrament d'un nou disc de la David Mengual Free Spirits Big Band, amb qui col·labora habitualment. L'àlbum, que tindrà temes que ja han pogut escoltar els espectadors dels concerts d'El Siglo, sortirà a la llum al desembre.

Amb l'estrena de la nova temporada de les activitats a El Siglo, Jazzenviu es fa càrrec de la programació dels vermuts-concerts dels caps de setmana. El sextet de Natsuko Sugao i el duo Clara Luna i Albert Vila, entre d'altres, oferiran una triple sessió durant els migdies dels caps de setmana amb d'entrada gratuïta.

Les jams sessions són l'altre plat fort de Jazzenviu. El Casal de Joves TorreBlanca, cada tercer divendres de mes, i La Bohemia, els diumenges, són els llocs on els músics locals podran compartir escenari amb alguns dels músics més representatius del jazz català. Tot això amb l'objectiu d'apropar el jazz als santcugatencs, tal com ha explicat la responsable de comunicació de Jazzenviu, Carla González, en declaracions al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat.

Carla González

Volem acostar aquest tipus de música a la gent. Ens agradaria que Sant Cugat sonés molt de jazz.


D'altra banda, la David Mengual Free Spirits Big Band, amb la qual col·labora estretament Jazzenviu, enregistrarà un disc que sortirà a la venda al desembre. L'enregistrament tindrà lloc durant el novembre, als estudis 441 de Girona. També està previst que el grup, format per 15 músics, toqui cada cada últim dissabte de mes a El Siglo.

L'associació també pretén reactivar els concerts-tertúlies, on músics catalans toquen peces que després comenten juntament amb el públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.