Cinc pel·lícules per a totes les edats, al nou Cicle de Cinema en Família


Temes relacionats

'Cinema en Família' tindrà una segona edició encara més participativa ( 2/jul/12)

'Cinema en família' arrenca amb les entrades exhaurides en la seva primera sessió ( 5/feb/12)


  • Comparteix:

La primera edició del cicle va tenir una bona resposta de públic / Font: Localpress

La primera edició del cicle va tenir una bona resposta de públic / Font: Localpress

La segona edició del Cicle de Cinema en Família arrenca l'últim diumenge de setembre amb la intenció de mantenir la resposta de públic de la primera edició. La iniciativa, organitzada per Cinesa i l'Ajuntament, proposa cinc pel·lícules que es projectaran un diumenge de cada mes al punt del migdia i en català.

'Lorax, a la recerca de la Trúfula Perduda' és la primera pel·lícula que es projectarà al cicle que començarà a caminar el darrer diumenge de mes. Es tracta d'una adaptació del llibre del Dr. Seuss que parla sobre una malhumorada criatura del bosc.

La següent cita serà el segon diumenge d'octubre i serà el moment per gaudir de 'Papà sóc una zombi'. És una història plena de màgia on una nena es farà gran enmig de morts vivents, bruixes i altres éssers de la nit.

El segon diumenge de novembre es projectarà el film 'Viatge al centre de la terra 2: l'illa misteriosa'. La proposta narra les peripècies de Sean Anderson en una illa desconeguda plena d'enigmes i misteris. Aquesta proposta es projectarà en tres dimensions.

El primer diumenge de desembre serà el torn de les 'Aventures de Tintín: el secret de l'Unicorn'. Aquí l'intrèpid reporter i els seus companys investiguen els misteris que s'amaguen en una maqueta d'un vaixell.

El cicle el tancarà 'Pirates', una història de corsaris que durant el seus viatges es troben amb Charles Darwin i altres personatges sorprenents. La projecció tindrà lloc el segon diumenge de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.