El cineasta Santiago Zannou estrenarà pel·lícula amb Bardem


Temes relacionats

Santiago Zannou: 'Porto poc temps aquí, però m'he integrat molt' (24/feb/10)

Santiago Zannou estrena un documental sobre la selecció espanyola (12/nov/09)

Santiago Zannou: 'Vull arribar al més profund de les persones' (17/oct/09)


  • Comparteix:

Javier Bardem, a l'esquerra, al costat de Zannou i Carlos Bardem a la presentació de l'inici de rodatge / Font: Cineuropa.org

Javier Bardem, a l'esquerra, al costat de Zannou i Carlos Bardem a la presentació de l'inici de rodatge / Font: Cineuropa.org

El director de cinema resident a Sant Cugat Santiago Zannou estrenarà el primer trimestre de l'any vinent el seu segon llargmetratge, 'Alacrán Enamorado'. La pel·lícula, que compta amb Javier Bardem entre el ventall d'actors, es va començar a rodar al maig.

Santiago Zannou dirigeix 'Alacrán enamorado' basada en la novel·la del mateix títol de Carlos Bardem, germà del conegut actor. El director ja va debutar als Premis Goya del 2009 amb el llargmetratge 'El truco del manco', per la qual va rebre el premi al millor director novell, encara que ja tenia una àmplia experiència com a director de videoclips i curtmetratges.

La pel·lícula narra la història d'amor entre una immigrant llatinoamericana que va ser lliurada a una xarxa de prostitució infantil i l'anomenat 'L'alacrà', membre d'un grup neonazi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.