'Les aventures de Tintín: el secret de l'Unicorn', al Cicle de Cinema Familiar


Temes relacionats

Cinc pel·lícules per a totes les edats, al nou Cicle de Cinema en Família (14/set/12)


  • Comparteix:

El film fusiona elements argumentals de 'El secret de l'Unicorn', 'El tresor de Rackham el Roig' i 'El cranc de les pinces d'or' / Font: Cinemaseries.es

El film fusiona elements argumentals de 'El secret de l'Unicorn', 'El tresor de Rackham el Roig' i 'El cranc de les pinces d'or' / Font: Cinemaseries.es

'Les aventures de Tintín: el secret de l'Unicorn' torna aquest diumenge a Cinesa dins del Cicle de Cinema Familiar. L'acció comença quan l'intrèpid periodista compra una maqueta d'un vaixell en un mercat de segona mà, sense sospitar que aquesta amaga un gran secret i que hi ha altres individus interessats en descobrir-lo. La pel·lícula es projectarà a les dotze del migdia i les entrades tenen un preu de 4,30 euros.

Després que algú entri al seu pis per robar la maqueta del vaixell, Tintín investigarà una mica més i descobrirà que n'hi ha tres d'iguals, cadascuna amb un pergamí al seu interior. Unint els pergamins podria arribar a l'Unicorn, un vaixell enfonsat on suposadament reposa el tresor perdut del pirata Rackham el Roig. Tintín recorrerà mig món, acompanyat del capità Haddock i els imprevisibles Dupond i Dupont, per aclarir aquest misteri.

El film està dirigit per Steven Spielberg i produït per Peter Jackson, que ha utilitzat una revolucionària tècnica de captura de moviment en 3D per animar el famós personatge d'Hergé. La pel·lícula va ser premiada com a millor llargmetratge d'animació als Globus d'Or, als Satellite Awards i al Producers Guild of America, i va ser nominada en molts altres certàmens, com per exemple als Oscar per la millor banda sonora.

Aquesta és la quarta de les cinc pel·lícules que conformen el Cicle de Cinema Familiar creat per Cinesa i l'Ajuntament. L'última de les pel·lícules, 'Pirates!', es projectarà el segon diumenge de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.