Carol López: 'És millor deixar d'anar al gimnàs que al teatre'


  • Comparteix:

Carol López

Carol López

La directora de teatre Carol López, que actualment treballa a Sant Cugat preparant l'obra 'Così FUN Tutte', lamenta la pujada de l'IVA al 21% en productes culturals i assegura que afectarà en el nombre d'espectadors. Segons López, el públic es tornarà més selectiu i els anima a aprofitar les promocions que ofereixen els teatres. 'Così FUN Tutte' enceta la temporada del Teatre-Auditori dissabte de la setmana vinent.

Davant el recent augment de l'IVA en productes culturals, que passa del 18% al 21%, Carol López es mostra preocupada tot i que afirma que és una etapa i que aviat acabarà.

López ha assegurat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que és millor deixar d'anar al gimnàs que no anar al teatre.

Carol López

És millor deixar d'anar al gimnàs que deixar d'anar al teatre, perquè et pots posar el xandall i anar a còrrer.


A més, López ha fet una crida als espectadors perquè aprofitin totes les promocions i ofertes que els teatres ofereixen per, així, continuar anant a veure obres, ja que això 'ens enriqueix'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.