'Si vull xiular, xiulo', avui al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Imatge de la pel·lícula / Font: Culture.com

Imatge de la pel·lícula / Font: Culture.com

La coproducció romanesa, sueca i alemanya 'Si vull xiular, xiulo' és la proposta del Cicle de Cinema d'Autor d'aquesta setmana. La pel·lícula, dirigida per Florin Serban i guanyadora del gran premi del jurat del Festival de Berlín, és una dura reflexió sobre la justícia i la família a la Romania actual. Aquesta producció es pot veure en dues sessions als Cinesa, una a dos quarts de vuit del vespre i una altra passades les deu de la nit.

A Silviu només li queden dues setmanes per sortir del centre de detenció juvenil. La seva situació es complica quan el seu germà petit, que ell ha criat com un fill, li explica que ha arribat la seva mare per emportar-se'l. Silviu farà tot el que estigui a les seves mans per impedir-ho, mentre s'enamora d'una noia d'un grup d'estudiants de sociologia que han arribat al centre per fer-hi unes pràctiques.

La pel·lícula va aconseguir un gran èxit a la 60a edició del Festival de Berlín, amb dos Óssos de plata, el de gran premi del jurat i l'Alfred Bauer a la innovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.