'La flauta màgica' omple Can Ninot d'òpera i titelles


Temes relacionats

Can Ninot agraeix el suport ciutadà durant el seu primer any de vida (21/set/12)

La papiroflèxia envaeix Can Ninot amb una adaptació d''El llibre de la selva' (16/jun/12)


  • Comparteix:

Un moment de la representació amb la música en directe

Un moment de la representació amb la música en directe

L'òpera de Mozart 'La flauta màgica' ha omplert de música Can Ninot aquest dissabte a través de l'espectacle que ha ofert la companyia Veus-veus. Adaptada a un públic infantil, l'obra explica la historia del príncep Tamino i com aquest aconsegueix l'amor de la seva estimada Pamina amb l'ajut de l'ocellaire Papageno. L'espectacle de titelles i ninots de fusta ha estat acompanyat de música en directe.

La música en directe ha guiat la història de les titelles de tija i els ninots de fusta que han donat vida a l'espectacle 'La flauta màgica', basat en l'òpera de Mozart. Una obra que ha estat acompanyada d'un piano en directe que ha ambientat la història amb efectes sonors.

El membre de la companyia de teatre Veus-veus Albert Doz ha explicat que l'adaptació de l'obra de Mozart s'ha fet reduint personatges i escenografia.

Albert Doz

És un espectacle amb música en directe basat en l'òpera de Mozart. És una òpera còmica que explica la història d'un príncep que surt a rescatar una princesa.


Veus-veus és una companyia de teatre creada el 1995 especialitzada en públic infantil i juvenil que ha adaptat grans obres clàssiques als seus públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.