La 50a programació del Teatre-Auditori, marcada pels retorns


Temes relacionats

El Teatre-Auditori posa la programació a l'abast de col·lectius en risc d'exclusió (14/set/12)

Pep Tugues: 'Aquest augment de l'IVA és ferotge i sense seny' (31/ago/12)

El Teatre-Auditori no pujarà el preu de les entrades de la nova programació (30/ago/12)

La gira de 'Grease' podria finalitzar al Teatre-Auditori per la pujada de l'IVA (30/jul/12)

Sinergies entre el Teatre-Auditori i la XCCP gràcies 'OFF Teatre' (15/jul/12)

'Petits Camaleons' i 'Splenda', entre les propostes infantils del Teatre-Auditori (13/jul/12)

Russian Red i Esperanza Spalding, a la programació del Teatre-Auditori (11/jul/12)


  • Comparteix:

El director del teatre, adreçant-se a un públic format pels artistes

El director del teatre, adreçant-se a un públic format pels artistes

L'òpera teatral 'Così FUN tutte' pujarà el teló del Teatre-Auditori aquest dissabte en una nova temporada marcada pel manteniment de preus de les entrades i el retorn d'artistes a l'escenari municipal. 'Grease', Mag Lari, Ángel Corella, Sergio Dalma i Els Amics de les Arts repeteixen visita al teatre local, per on també passaran Russian Red, Estrella Morente i l'obra 'Incendis'. El plat fort de la temporada, però, és el 1r Festival de música per a nens i nenes, el Petits Camaleons, que compta amb Cugat.cat com a mitjà col·laborador.

Carol López canvia la Villarroel pel Teatre-Auditori per mostrar un divertit espectacle que fusiona òpera i teatre a 'Così FUN tutte'. Un experiment que obre aquest dissabte la 50a programació de l'espai amb una oferta de 32 espectacles i 44 funcions caracteritzada, sobretot, pels retrobaments.

'Grease', Mag Lari, Ángel Corella, Sergio Dalma i Els Amics de les Arts tornen a l'equipament municipal després d'una última visita, relativament recent. Un dels components de Els Amics de les Arts, Eduard Costa, ha avançat que Joan Chamorro i Andrea Motis, Joan Colomo, Col·lectiu Brossa i Pere Jou, de 4rt 1a, els acompanyaran en un xou en què la diversió està garantida.

Eduard Costa

Gràcies a en Pep per l'oferiment i convertirem el concert en una tradició, una festa en la qual pots fer coses que no fas en una gira.


A la programació, també hi destaquen noms com Maldita Nerea, Russian Red i Estrella Morente, que finalment trepitja l'equipament després que ho fes el seu pare al 2004. Sobresurt un dels èxits de la temporada teatral com 'Incendis', interpretada per Clara Segura i Julio Manrique, que ha reivindicat l'obra com una manera de mostrar el camí cap a la salvació de l'individu.

Julio Manrique

Parla de la cerca dels origens, de l'horror i jo com a actor dic que és maco dir que la salvació passa per l'amor i la paraula.


No obstant això, el plat fort de la temporada és el Festival Petits Camaleons, una aposta innovadora que tal com diu el seu responsable, Albert Puig, vol anar més enllà d'un festival infantil per adequar-se a les necessitats de petits i grans.

Albert Puig

No estem parlant d'un festival de nens, sinó donar solucions per aquells pares que no van a concerts perquè tenen fills i aquells nens que als concerts s'adormen.


El cartell del Teatre-Auditori no acaba aquí. No hi falten els concerts de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), ni els espectacles de petit format que ofereixen vuit propostes, entre elles, 'L'habitació blava' de David Hare.

Les entitats santcugatenques també tindran el seu espai al Teatre-Auditori amb la 'Cançó d'amor i guerra' en què col·labora el grup local + SARSUELA i 'Adreça desconeguda' de 8uit de Teatre. Un dels seus membres, l'actor Mario Fernández, ha subratllat que l'obra és una nova oportunitat de conèixer la barbàrie del nazisme, però amb una singular relació epistolar.

Mario Fernández

Et situa en l'època nazi. És una obra forta i mentre la fem sentir els plors de gent que se sent identificada.


La programació de l'equipament municipal es completa amb l'oferta de concerts de 'Una hora de música' i 'OFF Teatre-Auditori', que porta espectacles als centres cívics locals.

La 50a programació de l'equipament s'ha presentat aquest dimarts amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Escura, i el director general de Promoció i Cooperació Cultural de la Generalitat, Jordi Cabré.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.