La Canals Galeria d'Art engega un canal de televisió en línia


Temes relacionats

Tresserras demana celeritat en el procés independentista (26/set/12)


  • Comparteix:

Jordi Andreu, gerent de Video Vallès, i Josep Canals

Jordi Andreu, gerent de Video Vallès, i Josep Canals

La galeria d'art Canals ha posat en marxa aquest dimarts un canal de televisió per Internet amb l'objectiu d'arribar a nous públics a través de la xarxa. El canal de TV pretén ser una resposta a les dificultats i la situació de crisi que travessa l'art i la cultura en l'actualitat. La primera emissió ha estat la xerrada 'El valor i el sentit social de l'art i la cultura en temps de crisi' que ha ofert l'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, aquest dimarts.

La Canals Galeria d'art va veure en Internet una sortida per apropar-se al seu públic en temps de crisi. La galeria ha ampliat i intensificat la tasca de ser present a les principals xarxes socials en els darrers mesos, ha incorporat el codi QR i s'ha convertit en la primera galeria amb una aplicació per a telèfon mòbil.

Aquest dimarts ha engegat un canal de televisió en línia per potenciar la cultura catalana a àmbit mundial. El seu responsable, Josep Canals, ha explicat que el llançament d'un canal de televisió suposa projectar la galeria i la ciutat a àmbit global.

Josep Canals

Estrenem un canal de TV global per divulgar les activitats de galeria a tot el món


L'exconseller Tresserras ha lamentat que amb la crisi s'hagi considerat l'art i la cultura una cosa 'supèrflua' i ha valorat la iniciativa de la Canals Galeria d'Art. La galeria ha arribat a un acord amb Videovalles.com per treballar conjuntament i utilitzar el sistema Livestream, capaç de transmetre vídeo en alta definició utilitzant tan sols un telèfon mòbil i un canal web de televisió.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Per cert l'empresa que presta el servei també és de St Cugat. Tot i que us pugui fer la competència, no ho se, el que és clar és que és de St Cugat i una notícia ben feta ho hauria de fer notar... Si no la coneixeu busqueu-la VIDEOVALLES

vicenç valls i mercadé. Enviat el 26/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.