L'òpera familiar 'Petruixka', avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'Petruixka' ha passat amb èxit pel Liceu / Font: Liceubarcelona.cat

'Petruixka' ha passat amb èxit pel Liceu / Font: Liceubarcelona.cat

La temporada 2013 del Liceu porta aquest dissabte l'espectacle de dansa i titelles 'Petruixka' al Teatre-Auditori. L'actuació forma part de la programació 'El Petit Liceu', destinada al públic familiar i infantil. L'espectacle oferirà tres sessions: aquest dissabte i diumenge, i dissabte de la setmana vinent, totes tres a les dotze del migdia. El preu de l'entrada general és de 12 euros.

Aquesta òpera d'Igor Stravinski, dirigida per Marc Hervàs, és una història de titelles que prenen vida i intenten ser persones. 100 anys després de la seva estrena, la directora artística d'IT Dansa, Catherine Allard, ha coreografiat de nou el ballet del compositor rus. Allard ha afirmat que per ella l'important és arribar a tot el públic i que s'ha respectat l'obra original.

Catherine Allard

L'important és arribar al públic, a totes les edats. No he volgut perdre els orígens de l'obra.


Sobre l'escenari pujaran els ballarins de la Jove Companyia de l'Institut del Teatre juntament amb els titelles de la companyia del príncep Totilau per oferir un espectacle de dansa per a tota la família ple de màgia i música.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.