Dues universitats d'arts escèniques estrangeres negocien venir a Sant Cugat


Temes relacionats

La universitat Paul McCartney contacta amb Sant Cugat per ubicar el seu projecte ( 3/set/12)


  • Comparteix:

Universitat de Bath (Font: The Guardian)

Universitat de Bath (Font: The Guardian)

Les universitats de Bath i Filadèlfia mantenen converses 'molt avançades' amb l'equip de govern per exportar el seu model d'escola universitària d'arts escèniques a Sant Cugat. El consistori deixa en segon pla les negociacions amb l'institut Paul McCartney i se centra en una operació amb les dues universitats que permetria optimitzar espais municipals per obtenir ingressos i fer un pas més en el model de ciutat universitària.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha admès durant el programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat tv que les converses amb l'institut McCartney de Liverpool, que havia mostrat el seu interès a venir a Sant Cugat, no estan actives ara per ara. L'equip de govern centra ara els esforços amb les universitats de Bath i Filadèlfia, que podrien instal·lar-se a la ciutat per oferir tant formació universitària com de batxillerat en l'àmbit de les arts escèniques, tot i que no ha volgut concretar la data d'arribada dels centres. Conesa ha explicat que, a banda de millorar l'oferta formativa de la ciutat, seria una via per obtenir ingressos a través de reaprofitar espais municipals.

Mercè Conesa

A través d'aquesta oferta educativa també podem optimitzar espais i obtenir recursos per a l'Ajuntament.


Segons Conesa, l'oferta dels centres de Bath i Filadèlfia s'adaptaria perfectament a una ciutat com Sant Cugat, on la mitjana d'edat se situa en els 36 anys.

La universitat de Bath, al Regne Unit, va néixer al 1966 i té més de 15.000 estudiants. De la seva banda, la de Filadèlfia té 125 anys d'història i 3.200 estudiants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.