El 'Così FUN tutte' de Carol López convenç el públic santcugatenc


Temes relacionats

Carol López torna al Teatre-Auditori amb 'Così FUN tutte' (29/set/12)

La 50a programació del Teatre-Auditori, marcada pels retorns (26/set/12)


  • Comparteix:

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

L'adaptació trepidant i actualitzada als nostres temps de l'òpera 'Così FUN tutte', que la dramaturga i directora barcelonina Carol López ha portat al Teatre-Auditori per encetar la nova temporada, ha convençut el públic santcugatenc. Els gags i els tocs humorístics que la directora ha incorporat al muntatge, juntament amb la revisió que ha fet del llibret original, han captat tota l'atenció, els riures i els aplaudiments del teatre.



El 'Così FUN tutte' que Carol López ha estrenat al Teatre-Auditori és un muntatge que incorpora unes dones intel·ligents i atrevides, un llenguatge directe, una posada en escena moderna i un vestuari alegre. Aquests són alguns dels trets amb què Carol López vol atraure l'atenció del públic adolescent que a partir del primer cap de setmana d'octubre omplirà el Teatre del Liceu.

La dramaturga barcelonina i directora del muntatge, Carol López, ha explicat a Cugat.cat que per primera vegada s'ha atrevit amb l'òpera perquè li van proposar el projecte i ha deixat clar que li agraden els reptes.

Carol López

Crec que sempre s'han d'obrir camins i aquest muntatge era una bona manera de començar a provar coses diferents i noves.


Carol López ha destacat que ha volgut fer una revisió de l'òpera original perquè el llibret de Da Ponte és 'molt misogin' i es 'negava a fer una obra on les dones quedessin com unes bledes'. El públic, que ha seguit amb atenció i molts riures tot el muntatge, ha sortit sorprès amb aquesta òpera diferent.

Públic

M'ha agradat molt, de veritat. / Jo venia equiovocada però m'ha agradat. / Molt bonic. No sé res d'òpera però m'han encantat les veus i tot el muntatge.


Tot i que una avaria elèctrica al Teatre-Auditori ha fet perillar l'estrena de l'obra, finalment, i tres quarts d'hora més tard del que estava previst, 'Così FUN tutte' ha donat per estrenada la nova temporada de l'equipament santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.