'Fundido a negro', protagonitzat per Raül Tortosa, premi a millor curtmetratge


  • Comparteix:

Cartell promocional del curtmetratge 'Fundido a negro' / Font: Miquelcasals.es/fundidoanegro

Cartell promocional del curtmetratge 'Fundido a negro' / Font: Miquelcasals.es/fundidoanegro

El curtmetratge 'Fundido a negro' ha guanyat el premi al millor curt al 24è Festival de Cinema de Girona. El film, protagonitzat pel santcugatenc Raül Tortosa i dirigit per Miquel Casals, tracta sobre un guionista (Tortosa) que travessa un moment de crisi professional i personal fins que coneix una actriu que es convertirà en la seva musa.

'Fundido a negro', gravat el 2011, és un curtmetratge que combina l'amor i el terror on els zombies també tenen un paper destacat. L'actor santcugatenc Raül Tortosa, protagonista del film, també ha participat en 'El cor de la ciutat' i 'Salvador (Puig Antich)', a més d'altres espectacles teatrals, cinematogràfics i televisius.

El 24è Festival de Cinema de Girona també ha premiat el llargmetratge 'Slovenka' -que també ha recollit els guardons de millor direcció, millor actriu i millor guió-, la sèrie 'Ruta 66' i el documental 'Amnesia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.