'Anem al Teatre-Auditori' pren impuls en la seva oferta educativa


  • Comparteix:

Escura i Salat, en roda de premsa

Escura i Salat, en roda de premsa

Els centres educatius de la ciutat podran gaudir d'una quinzena d'espectacles culturals emmarcats en el programa 'Anem al Teatre-Auditori'. Aquesta nova edició de la proposta, que forma part del Pla de Dinamització Educativa, dóna un salt qualitatiu ja que l'Ajuntament ha assumit enguany la gestió directa del programa. L'objectiu és acostar els alumnes al món escènic i als valors culturals, així com convertir l'equipament cultural en un agent educatiu més del municipi.

'Anem al Teatre-Auditori' ofereix als centres espectacles triats per als diferents cicles educatius. D'aquesta manera, els alumnes d'educació infantil primària i secundària podran gaudir de muntatges com 'Els tres óssos', 'Riu de Lluna', 'Rateta...i si escombres l'escaleta?', 'Petruixka', 'Tot assajant Cyrano', 'La Ventafocs', 'Els dolents' i 'Cube', a més de concerts amb la col·laboració de la Fundació Música Simfònica i de Cambra.

Es tracta de muntatges adaptats als joves espectadors i pensats per ser treballs a classe. Per això, l'Ajuntament ha assumit la gestió directa del servei. La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat que enguany el consistori s'ha encarregat de la selecció dels muntatges, així com de les propostes pedagògiques complementàries per donar una millor resposta als centres.

Esther Salat

Ens permet apropar-nos a les escoles i copsar quins són els seus interessos i necessitats per donar una millor resposta.


L'objectiu del programa, emmarcat en el Pla de Dinamització Educativa, és reforçar el binomi format per l'ensenyament i la cultura, així com acostar als futurs espectadors els llenguatges artístics. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la importància d'educar i crear sinergies amb la cultura.

Xavier Escura

La cultura sempre romandà i és la base d'una societat. És a l'àmbit docent on es forja aquesta sensibilitat.


Els centres educatius tenen a la seva disposició tota la informació del servei a través del web de l'Ajuntament, on també compten amb un aplicatiu per fer la reserva als muntatges. Les inscripcions als espectacles del programa, que compta amb el suport econòmic de la Diputació, es poden formalitzar a partir d'aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.