'Petits camaleons' porta l'experiència d'un festival als més menuts


Temes relacionats

Albert Puig (Petits Camaleons): 'Aquests nens són el públic del futur' ( 3/oct/12)

Cugat.cat organitza un karaoke infantil i una entrevista amb els Catarres ( 1/oct/12)

El festival 'Petits Camaleons' mantindrà el preu de les entrades tot i la pujada de l'IVA (18/set/12)


  • Comparteix:

'Petits Camaleons' arriba a Sant Cugat

'Petits Camaleons' arriba a Sant Cugat

El 1r festival Petits Camaleons aterra aquest cap de setmana a la ciutat amb la intenció que els més petits s'endinsin en la música dels grups catalans més coneguts. Fins a 24 bandes diferents passaran pels tres escenaris, situats al Teatre-Auditori, a l'Aula Magna i al pati de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels. Cugat.cat col·labora amb la iniciativa.

'Petits Camaleons' està destinat especialment per a nens entre tres i 12 anys, pensat perquè pares i fills gaudeixin junts d'un mateix festival i per potenciar l'interès musical dels més petits. Els adults no poden entrar si no és acompanyant un menor, i cada nen pot anar acompanyat per un màxim de dos adults.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, destaca que 'Petits Camaleons' és un projecte de ciutat perquè uneix tres escenaris que es poden enllaçar entre ells mateixos. De la seva banda, el director del festival, Albert Puig, explica que ha estat fàcil convèncer els grups que hi actuen perquè 'a tothom els ha semblat una bona idea canviar de públic per un dia'.

Pep Tugues i Albert Puig

La idea és que sigui un projecte de ciutat./ A tothom li semblava una molt bona idea canviar de públic per un dia.


Al festival hi actuaran els grups catalans més coneguts, com Els Amics de les Arts, Els Catarres, Antònia Font i Txarango, tot i que músics santcugatencs, com el cantautor Albert Solà o la banda Blue Velvet, també pujaran als escenaris.

En aquest sentit els dos grups destaquen que sempre cal pensar en el públic i que actuar davant dels nens és un repte.

Blue Velvet i Albert Solà

És un repte. Els nens són molt exigents / La clau serà la interacció amb el públic i fer un concert amè.


10 nens entre sis i 12 anys tindran l'oportunitat d'entrevistar els Catarres gràcies al sorteig organitzat per Cugat.cat. A més, el mitjà de comunicació tindrà un espai on es podrà participar en un karaoke amb les cançons dels grups que formen part del cartell de la iniciativa musical. Els torns per cantar seran dissabte i diumenge, de dos a quatre de la tarda.

Els vídeos enregistrats es publicaran a la web de 'Petits Camaleons' de Cugat.cat. Des d'allà es podran votar les millors actuacions i el guanyador s'endurà diversos premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.