Yelmo estrena avui fins a sis pel·lícules


  • Comparteix:

Moment de la pel·lícula de 'El Fraude' / Font: Filmaffinity

Moment de la pel·lícula de 'El Fraude' / Font: Filmaffinity

'El fraude' és una de les estrenes d'aquest divendres als dos cinemes de la ciutat. El film nord-americà està protagonitzat per l'actor Richard Gere. Els cinemes Yelmo estrenen, a més, fins a sis cintes noves més, com 'Magic Mike' i 'Resident Evil'.

A 'El fraude', dirigida per Nicolas Jarecki, l'actor Richard Gere encarna un magnat nord-americà que, amb l'aigua al coll, necessita urgentment vendre tot el seu patrimoni a un banc abans que es descobreixi que ha comès un frau.

La cinquena entrega de la saga de terror i acció 'Resident Evil' arriba als cinemes Yelmo. En aquest cas, l'escenari de l'aventura és Tòquio, on Alice continua la seva lluita contra Umbrella Corporation, la companyia responsable del virus que converteix els humans en zombies. 'Resident Evil: Venjança', gravada amb la tecnologia 3D, és la seqüela de la quarta entrega.

Perseguint el seu somni, Mike, el protagonista del film 'Magic Mike', s'introdueix al món dels 'strippers' masculins en clubs per a dones, gràcies a un jove ballarí anomenat The Kid. Mike tindrà una vida relacionada amb les dones guapes, el sexe fàcil i el diner ràpid però, al mateix temps, entrarà en el costat fosc d'aquest món.

El film espanyol 'Siete días en La Habana', que s'estrena als cinemes Yelmo, capta l'energia i la vitalitat que desprén la ciutat cubana. La cinta està dividida en set curts on cada un d'ells explica la vida quotidiana de diferents personatges durant un dia de la setmana. Llocs representatius de l'Havana, com l'Hotel Nacional, són l'escenari comú dels episodis.

Robert Pattinson i Uma Thurman són els protagonistes de 'Bel Ami: historia de un seductor'. El film anglès explica l'ascens social de Georges Duroy, un jove sense escrúpols que arriba d'Argèlia, on ha estat mobilitzat amb l'exèrcit. El seu atractiu físic i el seu encant personal l'obren moltes portes, fins arribar a les altes esferes de París. A mesura que descobreix les seves possibilitats de pujar en l'escala social deixarà en segon terme els principis morals.

L'última estrena dels cinemes Yelmo és la segona entrega 'Venganza: Conexión Estambul'. El retirat Bryan Mills es veu obligat utilitzar els recursos i habilitats d'agent de la CIA per salvar la vida de la seva dona i la seva pròpia. Aquest cop serà la seva filla qui rescati el seu pare i eviti que els criminals es vengin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.