La 9a Simfonia de Beethoven commou els espectadors del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Més de 160 intèrprets han omplert l'escenari del Teatre-Auditori

Més de 160 intèrprets han omplert l'escenari del Teatre-Auditori

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) amb la col·laboració especial del Cor Takasaki del Japó han delectat el públic del Teatre-Auditori aquest divendres amb la interpretació de la Novena Simfonia de Beethoven. Coneguda per ser una de les obres més universals de la història de la música, el concert ha convidat els espectadors a emprendre un viatge emocional únic. L'últim moviment de l'obra, 'L'Oda a l'Alegria', ha fet aixecar part del públic de les seves butaques, que no ha dubtat en respondre amb forts aplaudiments.



Més de 160 intèrprets han compartit escenari aquest divendres per donar vida a la darrera simfonia que va compondre Beethoven, declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la Unesco. Una peça, d'una hora i 20 minuts, que ha requerit un gran esforç tècnic i que ha tingut la seva recompensa en la resposta del públic.

Públic

M'ha fet plorar, ha estat fantàstic. / Ha estat una bona representació. / M'ha encantat


L'OSSC ha protagonitzat una primera part menys coneguda i marcada per un to més dramàtic, preparant així el terreny de l'esperada part final que ha sacsejat el públic. El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha destacat la vessant emocional d'aquesta peça universal.

Josep Ferré

És un text que parla de la fraternitat universal. És una obra fantàstica que provoca un viatge emocional.


El punt final ha vingut de la mà de 'L'Oda a l'Alegria' amb la participació del Cor Takasaki del Japó, especialitzat en aquesta obra, i dels quatre solistes. Una interpretació conjunta que ha arrencat forts aplaudiments del públic al llarg de cinc minuts en un Teatre-Auditori ple a vessar. Després del seu pas pel Teatre-Auditori, el concert s'ha pogut veure al Palau de la Música aquest diumenge.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.