'Petits Camaleons' mou més de 2.500 d'espectadors en la seva estrena


Temes relacionats

El festival 'Petits Camaleons' tanca el cap de setmana amb més música ( 7/oct/12)

'Petits Camaleons' apropa a la ciutat grans artistes per al públic més menut ( 6/oct/12)


  • Comparteix:

Moment del festival

Moment del festival

Més de 2.500 persones s'han aplegat aquest cap de setmana a la primera edició de 'Petits Camaleons', una proposta que ja ha signat la seva presència a la ciutat per a quatre edicions més. El primer festival de música per a nens i nenes ha portat a Sant Cugat més d'una vintena de concerts de grups molt diversos, com Txarango, els Catarres i Antònia Font, i amb un horari adaptat als més menuts. Un públic exigent que ha respost de manera positiva a aquesta iniciativa, que ja pensa en el repertori de l'any vinent.



Un total de 24 cantants i grups musicals del panorama català més actual han desfilat aquest cap de setmana per les instal·lacions del Teatre-Auditori i l'Escola de Música Victòria dels Àngels, i els han omplert de ritme, concerts i activitats en família. Més d'un miler i mig de persones han quadrat horaris per no perdre's cap de les actuacions proposades i han gaudit dels diferents estils musicals que han passejat per les instal·lacions.

Aquest festival és el primer dirigit especialment als més menuts, que l'han rebut amb els braços oberts i amb moltes ganes de passar-s'ho bé i ballar. Uns ànims que han contagiat els seus acompanyants i que ha fet que la gent s'aixequés de les seves butaques i envaís l'escenari en molts dels concerts.

Assistents

Hem vingut amb l'àvia i ens ho hem passat molt bé amb un públic molt transversal. / Estic esperant en Gerard Quintana. / Molt bona iniciativa però és cara. / Ens ha agradat molt el concert i ho recomanem a tothom.


De la seva banda, el director del festival, Albert Puig, s'ha mostrat molt satisfet perquè s'han assolit tots els objectius que s'havien proposat. Puig també ha anunciat un conveni de col·laboració durant cinc anys per portar 'Petits Camaleons' a la ciutat. De la mateixa manera, el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'han mostrat molt satisfets per la iniciativa i ja pensen en les properes edicions.

Puig / Tugues / Conesa

Estic molt content pel públic, s'ha transmès la filosofia també als artistes / La primera edició ha estat un èxit i al nostre cap ja està a la segona. / Hem començat per continuar.


Molts dels grups han fet petits retocs en els seus repertoris per fer més participatives les actuacions. Tanmateix, les bandes que han participat s'han mostrat entusiasmades per aquesta proposta i per la resposta dels més petits. A més, Lluís Gavaldà, Antònia Font i Teràpia de Shock han afirmat que aquest és el públic més exigent.

Gavaldà / Antònia Font / Teràpia de Shock

Ha sigut molt bonic i al final amb una invasió d'escenari. / El públic infantil és molt exigent i molt sincer. / Hi ha ahgut molt bon ambient. Ha sigut la primera vegada que fèiem un concert familiar.


Cugat.cat també ha estat present a la iniciativa i ha organitzat un espai per participar en un karaoke amb les cançons dels grups que han format part del cartell de la proposta. Els vídeos enregistrats es publicaran a la web de 'Petits Camaleons' de Cugat.cat. Des d'allà es podran votar les millors actuacions i el guanyador s'endurà diversos premis.

Cugat.cat ofereix aquest dilluns un reportatge amb els millors moments del gran esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.