El santcugatenc Javier Navarrete posarà música al film 'El bosc'


Temes relacionats

Navarrete es queda sense l'Oscar (26/feb/07)

El santcugatenc Javier Navarrete es prepara per assistir als Oscar (20/feb/07)


  • Comparteix:

Javier Navarrete posa amb l'Emmy / Font: Picture Group Emmys

Javier Navarrete posa amb l'Emmy / Font: Picture Group Emmys

El compositor florestà Javier Navarrete posa música al film català 'El bosc' d'Òscar Aibar que es presenta aquest divendres en el festival de cinema de Sitges. El músic, que va quedar finalista a l'edició del 2006 dels Oscar per la banda sonora d''El Laberinto del Fauno' i va posar música al telefilm 'Rumors', repeteix en una producció catalana.

Navarrete ha compost la banda sonora de les dues pel·lícules de terror de Guillermo del Toro relacionades amb la Guerra Civil, 'El espinazo del diablo' i 'El laberinto del fauno'. Va ser nominat als Premis Goya i als Oscar al 2006, a més de guanyar el Premi Ariel, atorgat per l'Acadèmia Mexicana d'Arts i Ciències Cinematogràfiques. Al 2012 va aconseguir el Premi Emmy pel seu treball en el telefilm 'Hemingway & Gellhorm', protagonitzat per Clive Owen i Nicole Kidman.

El film 'El bosc' es basa en el conte homònim d'Albert Sánchez Piñol i l'adaptació a guió l'ha fet el mateix autor. Entre els actors de la pel·lícula hi ha Tom Sizemore, actor nord-americà conegut per les pel·lícules 'Salvar al soldat Ryan', 'Pearl Harbour' i 'Black Hawk abatut', entre d'altres. A 'El bosc', dirigida per Òscar Aibar, l'actor nord-americà interpreta el milicià Pickett.

'El bosc' està produït per Fausto Produccions, Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola amb a col·laboració de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.