El Teatre-Auditori acull un taller de teatre musical a càrrec de Coco Comín


Temes relacionats

'Grease' torna a Sant Cugat coincidint amb el 40è aniversari de l'estrena del musical (19/oct/12)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ofereix funcions de la representació Grease durant tot el cap de setmana / Font: Blogdemusicales.wordpress.com

El Teatre-Auditori ofereix funcions de la representació Grease durant tot el cap de setmana / Font: Blogdemusicales.wordpress.com

El Teatre-Auditori acollirà aquest dissabte un taller de teatre musical a càrrec de la directora de l'espectacle Grease, Coco Comín. Es tracta d'un complement del muntatge que oferirà funcions durant tot el cap de setmana. El taller, que començarà a les dotze del migdia, té un preu de 20 euros.

El taller serà un petit tast de teatre musical on, tothom que vulgui i que tingui entre 12 i 30 anys, podrà veure com es treballa a una representació musical. La directora de l'espectacle, Coco Comín, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que al taller s'ensenyaran els detalls del funcionament de l'escenari i també es cantarà i coreografiarà una de les cançons del musical.

Coco Comín

Al taller cantarem i coreografiarem una de les cançons de l'espectacle.


Coincidint amb el 40è aniversari de l'estrena del musical a Broadway, Grease torna al Teatre-Auditori amb cinc funcions programades per aquest cap de setmana. Aquest dissabte es faran dues sessions de l'espectacle a les cinc de la tarda i a les nou del vespre, i diumenge dues més a les dotze del migdia i a les sis de la tarda.

L'espectacle està dirigit i coreografiat per la santcugatenca Coco Comín i la direcció musical va a càrrec de Manu Guix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.