Marina BBface & The Beatroots, nou projecte musical santcugatenc


Temes relacionats

Frank Montasell: 'L'energia i la intenció són le mateixes que amb Sol Lagarto, però ara farem versions' (20/jul/12)


  • Comparteix:

El grup Marina BBface & The Beatroots / Font: Facebook

El grup Marina BBface & The Beatroots / Font: Facebook

El santcugatenc Frank Montasell i la resident a la Floresta Marina BBface són dos dels components del nou projecte musical Marina BBface & The Beatroots. El grup, que s'estrena aquest divendres a la sala La Mirona de Salt, té un estil definit entre el funk, el soul i el rock.

Marina BBface & The Beatroots és un nou grup musical format per components reconeguts, entre ells Marina BBface, que ha estat membre de la coneguda formació The Pepper Pots. La cantant, Marina BBface, ha explicat al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM) que aquesta nova iniciativa musical suposa una evolució en la seva trajectòria musical, que passa del 'sixty' al 'funky'.

Marina BBface

Volia sortir de la línia de The Pepper Pots, buscar el meu estil.


La banda està formada per Marina BBface, cantant; Frank Montasell, guitarra i veu; Manuel Dabove, teclista i veu; Hèctor Moras, baixista; i Marcial Garcia a la bateria. Els Beatroots també formen part d'altres conegudes formacions com Cardova, Fulanos, Chocadelia Internacional i Hipnotik Orchestra. El grup basarà el seu repertori en versions de temes poc coneguts dels anys 70 amb el seu propi estil. La cantant explica que, tot i que les versions ocuparan gran part del repertori, també hi haurà temes propis.

Marina BBface

Com a presentació de la banda farem un directe potent amb versions.


La formació recorrerà els escenaris catalans i espanyols amb les seves particulars versions, i es preveu que a finals del proper any pugui sortir el seu primer disc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.