23 persones mostren el seu talent musical en el càsting de 'Pedra i Sang'


Temes relacionats

'Pedra i Sang' inicia les proves per incorporar noves cares al seu elenc (21/oct/12)


  • Comparteix:

Vilarasau i Santiago han estat els conductors de la prova

Vilarasau i Santiago han estat els conductors de la prova

Un total de 23 persones de totes les edats han participat aquest diumenge en el càsting per renovar el cor de 'Pedra i Sang' que ha tingut lloc a la Casa de Cultura. D'aquestes, una desena seran seleccionades per formar part del cor del muntatge, que representa el poble de la història de l'assassinat de l'Abat Biure. Aquest dilluns es comunicarà el resultat als seleccionats, perquè els assajos comencen dissabte de la setmana que ve.

Com cada any, el muntatge 'Pedra i Sang' renova en part el seu cor per fomentar la participació ciutadana en l'espectacle. Per fomentar-ne el perfil popular, el cor està compost per perfils molt variats. Per aquest motiu, la directora artística de 'Pedra i Sang', Dolors Vilarasau, ha fet un balanç positiu de la prova d'aquest diumenge, que ha registrat una bona participació de persones de totes les edats.

Dolors Vilarasau

Bona participació de gent, hem fet 23 persones de perfils molt diferents. Ha anat molt bé perquè escènicament respresenten un poble, calen diferents perfils físics.


La trama del conflicte entre l'Abat Biure i Berenguer de Saltells s'acompanya de música a través d'un cor de 24 membres, que representen el personatge col·lectiu del poble en l'obra, i és el que es renova any a any. El director musical del muntatge, Albert Santiago, ha destacat que aquesta obra té la capacitat de despertar el costat artístic de persones que no s'han dedicat mai a l'espectacle.

Albert Santiago

Hi ha gent que té una vessant artístic i que durant la seva vida no l'ha pogut treure. Quan veuen la possibilitat de fer teatre amb música, responen.


Aquest dilluns es coneixeran els resultats del càsting, ja que els seleccionats començaran els assajos el cap de setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.