Obre el teló de la 19a Mostra de Teatre de Valldoreix denunciat el sotmetiment de la dona


Temes relacionats

La 19a Mostra de Teatre porta tres obres breus de Darío Fo i Isabel Clara Simó (21/oct/12)


  • Comparteix:

Membres de la companyia/ Font: teatreespiral.santcugatentitats.net

Membres de la companyia/ Font: teatreespiral.santcugatentitats.net

El Grup de Teatre Espiral ha estrenat aquest diumenge la seva 19a Mostra de Teatre de Valldoreix amb tres monòlegs que a través de la ficció denuncien el masclisme de la societat. Les tres protagonistes d''El despertar' i 'La dona sola' de Darío Fo, i 'Ja t'ho deia jo', d'Isabel-Clara Simó han encarnat l'aposta de Teatre Espiral pel teatre amb missatge. El Casal de Cultura de Valldoreix ha tornat a ser l'escenari des d'on la companyia apropa l'art escènic al públic valldoreixenc.

'El despertar', 'La dona sola' i 'Ja t'ho deia jo' tracten sobre la dona en la societat actual a través dels monòlegs de tres d'elles, que les retraten. Totes tres peces curtes denuncien el sotmetiment en què viuen moltes dones avui en dia. La directora del grup,Trini Escrihuela, ha explicat que aquest teatre que diu alguna cosa és el tipus que vol promoure la mostra.

Trini Escrihuela

Intentem dir alguna cosa interessant i que mogui a la gent a pensar sobre la seva realitat.


L'objectiu de la 19a edició de la mostra és també oferir bon teatre, encara que sigui interpretat per grups amateurs, per posar l'art dramàtic a l'abast de tothom.

L'estrena de la mostra ha comptat amb el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig. La mostra continuarà amb les obres 'El Rei Sol', que representarà el grup Punt i Seguit diumenge de la setmana vinent; l'obra 'Celobert', que es representarà el segon diumenge de novembre; una adaptació d''El metge a garrotades' de Molière, que es representarà el tercer diumenge del mateix mes, i una adaptació de l'obra 'Quatre Actrius', de Benet i Jornet que suposarà la cloenda de la Mostra de Teatre 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.