Una periodista de Cugat.cat guanya el Premi de Civisme de curtmetratge


  • Comparteix:

Foto de família dels diferents premiats

Foto de família dels diferents premiats

La periodista de Cugat.cat i guionista, Sílvia González, ha guanyat aquest dilluns el Premi Serra i Moret en la categoria de curtmetratge en el marc dels Premis de Civisme que cada any atorga la Generalitat. Aquests guardons tenen l'objectiu de promoure el civisme i potenciar actituds relacionades amb la tolerància i la ciutadania per afavorir una bona convivència.

Nascuda a Terrassa i resident a Sant Cugat, González s'ha format a l'escola de guionistes de la productora catalana Rodar & Rodar, responsable de films com 'El orfanato' i 'Los ojos de Julia'. La guionista ha aconseguit el Premi de Civisme de curtmetratge pel guió de 'L'efecte dòmino', un text que aborda la convivència amb la tercera edat amb les relacions paternofilials com a teló de fons.

González, que ha rebut el premi a l'Auditori de Barcelona de mans del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha agraït iniciatives com aquesta per una contribució social que, de retruc, ajuda els creadors audiovisuals.

Sílvia González

S'ha de tenir en compte la iniciativa de la Generalitat per l'empenta que suposa per als creadors audiovisuals.


González treballa ara en el desenvolupament de guions per a cinema i televisió. Una tasca que compagina amb la seva feina d'editora d'informatius al grup municipal multimèdia Cugat.cat, on treballa des de fa 11 anys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.