Cesk Freixas torna avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cesk Freixas presenta 'Tocats pel foc' / Font: Elsingulardigital.cat

Cesk Freixas presenta 'Tocats pel foc' / Font: Elsingulardigital.cat

El cantautor Cesk Freixas, acompanyat del guitarrista Víctor Nin, torna a Sant Cugat per presentar el seu últim disc, 'Tocats pel foc'. La cita és aquest diumenge a les vuit del vespre al Terra Dolça. El preu d'entrada és de cinc euros. Cesk Freixas ha guanyat el premi Enderrock al millor directe i, en dues ocasions, al millor artista de cançó d'autor per votació popular.

'Tocats pel foc', inspirat en l'obra homònima de Manuel de Pedrolo, és l'últim disc del cantautor, després de tres treballs, 'La mà dels qui t'esperen', publicat el 2009, 'El camí cap a nosaltres', de 2007, i 'Set voltes rebel', el 2005. A més, ha enregistrat una maqueta, un recull de cançons i el concert que va fer juntament amb el cantautor valencià Pau Alabajos, organitzat pel 'BarnaSants'. Freixas ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM) que la reflexió sobre la violència que Pedrolo exposa als seus escrits el van captivar i per això s'ha decidit a traslladar-los a la música.

Cesk Freias

M'agrada la càrrega ideològica del llibre. Sobretot la reflexió sobre la violència que no és explícita però que rebem des del poder.


Aquesta és la tercera ocasió que Freixas visita Sant Cugat, després de les dues actuacions que va fer al mateix local el 2010 i 2008. A més, va pujar al Teatre-Auditori el 2011, acompanyant els Amics de les Arts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.