Mine!, candidat al premi Artista Revelació de Catalunya


Temes relacionats

Els grups amb components locals Bremen i Mine! inauguren la nova sala Hoboken ( 9/nov/12)

El cicle 'What comes Next', un dels principals reclams d'Hoboken ( 5/oct/12)

Mine! al Clips de Cugat tv ( 3/oct/12)


  • Comparteix:

Logo de la 10a edició dels Premis ARC / Font: Lavanguardia.com

Logo de la 10a edició dels Premis ARC / Font: Lavanguardia.com

El grup Mine!, amb un membre santcugatenc, és un dels 26 grups nominats als premis Artista Revelació de Catalunya que organitza anualment l'Associació Professional de Representants, Promotors i Managers de Catalunya (ARC). El concurs consta de dues fases: en la primera se seleccionaran tres finalistes i en la segona s'elegirà el grup guanyador.

Les votacions es poden fer a través de la pàgina web del diari 'La Vanguardia', on es pot triar el millor artista musical revelació de l'any d'entre els 26 nominats. A la pàgina també es troben disponibles els videoclips dels artistes candidats al premi.

La votació dels usuaris s'inicia en una primera fase, que acaba aquest diumenge, de la qual sortiran els quatre artistes musicals finalistes. Una vegada tancada la primera fase de votació, el procés segueix el seu curs en una segona fase que s'inicia dimarts de la setmana vinent i que finalitza el segon dissabte de novembre perquè els participants puguin triar, d'entre els quatre finalistes, el millor artista musical revelació de l'any 2012 a Catalunya.

Mine! es caracteritza pel pop vocal i una mica experimental, on les quatre veus dels components tenen el mateix protagonisme. Està format per Bernat Sánchez, Albert Rams, el santcugatenc Oriol Romaní i Ricky Malo, que canten sobre la percepció del moment present.

En la gala de la 10a edició dels Premis ARC, que se celebrarà el tercer dilluns de novembre a la sala Artèria de Barcelona, es desvelarà el guanyador que serà reconegut com artista musical revelació de l'any a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.