Els 'Pastorets' de Folch i Torres arriben un any més a la UREF de la Floresta


  • Comparteix:

El muntatge està interpretat pels veïns del districte

El muntatge està interpretat pels veïns del districte

Els coneguts personatges del Lluquet i el Rovelló han tornat a ser els protagonistes dels pastorets que un any més han pujat a l'escenari els veïns de la Floresta. Una trentena de persones han assistit a la primera representació d'aquest muntatge, que es podrà tornar a veure els dies 26 i 27 a la UREF.

Un any més, els veïns de la Floresta volen celebrar les festes amb tradició i amb humor. És per això que per onzè any consecutiu han recuperat el text de Josep Maria Folch i Torres, que han portat a l'escenari amb alguna novetat.

Així mateix ho ha explicat el director del muntatge, Xavier Gerhard, que tot i la primera representació no ha volgut desvetllar algunes de les sorpreses per no aixafar la guitarra a aquells que vagin a veure l'obra després de Nadal.

Xavier Gerhard

Hem fet una nova coreografia amb la música del Carmina Burana, i també hem canvit una mica l'escenografia.


El muntatge compta amb una trentena d'actors, entre petits i grans, que donen vida als diferents personatges d'aquesta coneguda obra.

En total, són més de dues hores amb un intermig, que com sempre, han captivat al públic florestà.

La tradicional representació dels "Pastorets" de la Floresta tornarà a representar-se els dies 26 i 27, a dos quarts de vuit del vespre, al teatre de la UREF.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.