Sant Cugat es consciencia sobre la prevenció i la problemàtica de l'ictus


Temes relacionats

La Lira i la Coral l'Harmonia de Valldoreix canten per un acte solidari d'AVAN (27/oct/12)


  • Comparteix:

La Coral l'Harmonia en un moment del concert

La Coral l'Harmonia en un moment del concert

Un centenar de persones ha gaudit aquest dissabte del concert que les corals l'Harmonia de Valldoreix i La Lira han ofert per commemorar el Dia Mundial de l'Ictus, que se celebra aquest dilluns. L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) ha organitzat aquesta actuació a l'Escola de Música Victòria dels Àngels per conscienciar la societat sobre diversos aspectes d'aquesta malaltia, com la prevenció, la detecció precoç i les necessitats dels malalts.

La principal activitat de l'AVAN és tenir cura dels afectats tant d'ictus com d'altres malalties neurològiques adquirides per millorar la seva qualitat de vida i la dels seus familiars. A més, l'associació organitza actes per conscienciar la ciutadania sobre la prevenció i el tractament d'aquestes malalties. És en aquest marc que l'AVAN ha preparat aquest concert dedicat a l'ictus, una malatia que cada vegada té més incidència en la societat. La directora d'AVAN Sant Cugat, Laura Perea, ha destacat la importància de conèixer la malaltia.

Laura Perea

L'objectiu és fer divulgació sobre la malaltia de l'ictus. Que la gent la conegui perquè sàpiguen què fer quan una persona ha patit un ictus, per fer-ne prevenció i per detectar-lo ràpid.


De la seva banda, els presidents de les corals l'Harmonia de Valldoreix i La Lira, Miquel Rejat i Josep Garrell, s'han mostrat orgullosos de participar en aquesta iniciativa.

Presidents

Ens venia molt de gust col·laborar amb aquesta iniciativa que és de caràcter social i té un interès notori. / Aquesta iniciativa és una joia, és fer societat participar en aquest acte.


L'acte ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i el regidor de Sanitat, Raül Grangé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.