El Teatre-Auditori, nominat a millor programació musical als premis ARC


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori arriba a la final dels premis ARC

El Teatre-Auditori arriba a la final dels premis ARC

El Teatre-Auditori ha estat nominat en la categoria de millor programació de teatres i auditoris als premis que organitza l'Associació Professional de Representants, Promotors i Managers de Catalunya (ARC). Enguany, aquests guardons celebren la 10a edició que premien la feina en el món de la música. La cerimònia d'entrega de premis tindrà lloc el segon dilluns de novembre a la sala Artèria de Barcelona.

L'equipament santcugatenc competirà amb el teatres de Bescanó, Bartrina de Reus i el Kursaal de Manresa per endur-se el guardó en la categoria de millor programació musical de teatres i auditoris. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha reconegut que només estar-hi nominats amb aquests equipaments ja és tot un premi.

Pep Tugues

Que hagin incorporat el Teatre-Auditori de Sant Cugat és molt maco i referma la feina que estem fent a Sant Cugat i al país. Només estar nominats és un magnífic premi.


Els premis ARC, que aquest any arriben a la seva 10a edició, també guardonen grups musicals en les categories de millors gires, ja sigui en sales de concerts, teatres, festes majors i internacionals. També a sales de concerts, festivals o cicles de concerts, i millor mitjà de comunicació o programa musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.