Els 50 anys de les aventures de Bond, als cinemes locals


  • Comparteix:

Daniel Craig és, de nou, James Bond / Font: 007.com

Daniel Craig és, de nou, James Bond / Font: 007.com

'Skyfall', la nova entrega de les aventures de James Bond, arriba als dos cinemes de la ciutat coincidint amb el cinquantè aniversari de les pel·lícules de l'heroi d'Ian Fleming. Daniel Craig interpreta de nou l'agent 007 amb l'espanyol Javier Bardem com a rival en un film que promet ser el més taquiller de la franquícia. Les altres estrenes es concentren a Yelmo que projectarà la comèdia romàntica 'El lladre de paraules' i les cintes de terror 'Sinister' i 'Apóstolo', aquesta última amb dibuixos animats.

Daniel Craig encara per tercera vegada l'agent secret 007 en aquest film dirigit per Sam Mendes, responsable d''American Beauty'. 'Skyfall', que té la cantant Adele posant veu al tema principal del film, posa de nou a Bond en una arriscada missió en què estarà en perill la vida de M, la seva cap, interpretada per Judi Dench. En aquest repartiment 100% britànic destaca l'espanyol Javier Bardem fent el paper antagonista i consolidant-se en el panorama internacional després de títols com 'Biutiful', 'No es país para viejos' i 'Collateral'.

La resta de cintes de la setmana són la comèdia romàntica 'El lladre de paraules' protagonitzada per l'emergent Bradley Cooper i una ració doble de terror: 'Sinister' i 'O apóstolo'. La primera explota la moda del terror domèstic amb Ethan Hawke i la segona proposa terror espanyol en 3D amb animació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.