La música reivindicativa de Dylan fa reflexionar el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les veus de Quintana i Batiste han estat acompanyades per dos guitarristes

Les veus de Quintana i Batiste han estat acompanyades per dos guitarristes

Les veus de Gerard Quintana i Jordi Batiste, acompanyades de dues guitarres, han fet reflexionar el públic que ha omplert la 'Sala Escenari' del Teatre-Auditori aquest dimecres amb el concert 'Tornarem a ser lliures'. Versions de temes de Bob Dylan, les lletres de les quals segueixen vigents avui dia, han fet emocionar els assistents en un espectacle que demana l'atenció total de l'espectador.



Després d'un parèntesi de 10 anys, durant els quals Quintana i Batiste han aprofitat per dur a terme projectes propis, les dues veus s'han tornat a unir per versionar temes de Dylan en el projecte 'Els miralls de Dylan'. Uns temes que han compost un concert intimista i que ha aplegat més de 150 persones, amb cançons que encara són actuals avui dia, tal com ha explicat un dels cantants Gerard Quintana.

Gerard Quintana

Cançons tan certes i que ho són tants anys després de ser escrites , vol dir que estàs posant a l'abast de la gent un material que és necessari perquè segueix interpelant la realitat d'avui dia.


Dues hores d'espectacle que ha encantat els assistents que seguien el ritme de la música des de les seves butaques. El cantant Jordi Batiste ha explicat que han tornat amb aquest repertori perquè s'imposava pels temps que corren i per les seves trajectòries.

Jordi Batiste

És la recuperació d'un projecte que vàrem fer fa uns 10 anys de les cançons del Dylan traduïdes i adaptades. Hem tornat perquè s'imposava pels temps que corren i per les nostres trajectòries.


A l'espectacle també hi ha hagut espai per a la reinvidicació, com ara per l'actual estat del benestar, que segons Quintana 'trontolla'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.