'L'habitació blava' escalfa el Teatre-Auditori amb un retrat sobre les relacions


  • Comparteix:

Nao Albert i Maria Rodríguez

Nao Albert i Maria Rodríguez

La Sala Escenari del Teatre-Auditori s'ha convertit aquest divendres en una habitació on s'ha abocat una alta càrrega de sexe i desig. La responsable ha estat 'L'habitació blava', obra dirigida per Norbert Martínez i David Selvas. L'actor, que també protagonitza el muntatge juntament amb Àurea Márquez, Maria Rodríguez i Nao Albet, ha impactat el públic amb una visió de les relacions que ha comptat amb dosis de sexe dalt l'escenari i amb una estètica molt potent.



L'obra, escrita per David Hare, és una versió lliure de 'La Ronda' d'Arthur Schnitzer. A diferència del dramaturg anglès, Norbert Martínez i David Selvas han apostat aquí per fer coincidir els personatges en escenes breus on les trobades sexuals s'han convertit en protagonistes de les diferents històries. D'aquesta manera, els espectadors han passat a ser 'voyeurs' d'aquestes relacions esporàdiques que busquen en l'altre l'amor, la comprensió i a ells mateixos, sense deixar ningú indiferent.

Públic

M'ha impactat perquè era molt explícit. / És diferent. / Ha estat atrevida, actual i ha tocat temes que sovint no es toquen.


Per l'actor i director David Selvas, l'atractiu del muntatge va més enllà del sexe i rau en aquestes històries entrecreuades que reflecteixen els diversos tipus de relacions on la gent pot sentir-se identificada.

David Selvas

Ens va agradar molt el ventall de relacions, tenen alguna cosa expressionista i ressonen en tu.


'L'habitació blava' ha deixat en el públic una hora i mitja de ritme trepidant i imatges impactants que han aconseguit remoure els espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.