'El discret encant de la gàbia' o com superar les nostres limitacions


  • Comparteix:

Els actors han sorprès el públic cantant una cançó al final del muntatge

Els actors han sorprès el públic cantant una cançó al final del muntatge

El Grup de Teatre Social de Femarec ha tornat a donar una nova lliçó als espectadors del Teatre-Auditori, aquest diumenge, amb el muntatge 'El discret encant de la gàbia', el 15è de la companyia. Sota la direcció de l'actriu santcugatenca Glòria Rognoni, el muntatge ha ofert un paral·lelisme entre les gàbies i el cos de les persones per mostrar les limitacions que tenim cada un de nosaltres. El grup de teatre s'endinsarà ara a acabar de treballar el seu nou espectacle 'I ara!' que s'estrenarà al desembre i que segons Rognoni 'serà un espectacle molt diferent que estarà molt vinculat amb el públic'.



Els actors de Femarec han demostrat al Teatre-Auditori que poden dominar qualsevol registre, des del cant, pasant pel ball fins a la comèdia, amb unes grans qualitats que han adquirit després de trepitjar molts escenaris. En aquesta ocasió, unes gàbies altes i metàl·liques, han servit per exposar com és de necessari acceptar-les i controlar-les per seguir endavant amb les limitacions que té cadascú.

La directora de l'espectacle, la santcugatenca Glòria Rognoni, que porta ja 15 espectacles amb aquesta companyia, ha destacat la gran qualitat que caracteritza aquests actors.

Glòria Rognoni

Ells interpreten d'una altra manera. És un espectacle molt seu. I quan parlem de la discapacitat tenim molt clar què volem explicar i ho defensen fins al final.


En els muntatges de Rognoni tot està cuidat al més mínim detall, des de la paraula fins als elements de decoració que surten en escena. L'actor Albert Fèrriz, ha detallat el gran treball que hi ha en cada una de les obres.

Abert Fèrriz

És un treball de quasi nou mesos. La Glòria ha de tenir molt clar que les improvitzacions siguin prou bones com per tirar-les endavant.


Amb la funció del Teatre-Auditori, la companyia ha donat per tancada la gira que durant més d'un any els ha portat per diferents escenaris catalans. Ara el grup se centrarà amb el què serà el seu nou muntatge ' I ara', que s'estrenarà el primer dimarts de desembre al Teatre Victòria de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.