La cinquena pel·lícula de la saga 'Crepúsculo' arriba a les cartelleres


  • Comparteix:

EL film està inspirat en les novel·les d'Stephenie Meyer./ Font: Mundonet.com

EL film està inspirat en les novel·les d'Stephenie Meyer./ Font: Mundonet.com

Els vampirs més famosos de la gran pantalla tornen al cinema amb el fim 'Amanecer parte 2' que és l'estrena principal de la setmana als cinemes locals. La nova entrega de la saga 'Crepúsculo' mostra la transformació de Bella en un vampir i la lluita de la família per la filla dels protagonistes. A més, als Yelmo es projectaran, 'En la mente del asesino', un film dirigit per Rob Cohen, 'El festín de Babette', que mostra la vida d'una exiliada parisina, i la comèdia 'La parte de los ángeles'.

La segona part de 'Amanecer' i la cinquena entrega de la saga 'Crepúsculo' arriba aquest divendres als cinemes. El nou film de la saga mostra la història de la família Cullen després de la conversió en vampir de Bella que haurà d'adaptar-se a la seva nova naturalesa. A més, els Cullen hauran de protegir-se dels Volturi després del naixement de Renesmee per poder transformar la nena en vampir.

Basat en l'obra l'homònima de James Patterson, 'En la mente del asesino' és la història del detectiu del policia i psicòleg, Alex, que està investigant les estranyes morts dels membres d'una banda criminal.

Amb motiu del 25è aniversari del clàssic guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa, 'El festín de Babette', es tornarà a projectar el film en versió digital. El film, està ambientat en el segle XIX a Dinamarca i narra la història de dues ancianes germanes i solteres que recorden amb nostàlgia la seva joventut. Però l'aparició de Babette, que arriba des de París fugint del terror, canviarà les seves vides.

La comèdia 'La parte de los ángeles' és la història de Robbie, un jove de Glasgow que acaba de ser pare i jura que el seu fill mai no tindrà una vida tan terrible com la seva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.