Les subseus del Museu es posaran en marxa durant el 2004


  • Comparteix:

La Casa Aymat és, per ara, l'única subseu oberta del Museu

La Casa Aymat és, per ara, l'única subseu oberta del Museu

El museu de Sant Cugat, amb les seves subseus, podria estar totalment enllestit a finals del 2004, amb l'única excepció del jaciment de Can Cabassa. Així ho ha explicat l'alcalde, que ha afegit que en el cas de la segona fase del museu del Monestir, des de l'Ajuntament estan buscant recursos externs per finalitzar la rehabilitació d'aquest emblemàtic edifici.

Un cop inaugurada la primera fase del museu del Monestir i la subseu de la Casa Aymat, el projecte del museu continua endavant durant aquest any 2004.

D'una banda, durant el 2004 està previst enllestir les diferents subseus del museu que permetin explicar diverses etapes del passat de la ciutat. En el cas del Celler Cooperatiu, el Ministeri de Foment ha d'adjudicar les obres de rehabilitació pendents a principis d'aquest nou any, mentre que al Forn Ibèric i Sant Adjutori només falta acabar el projete de la musealització.

Pel que fa al jaciment romà de Can Cabassa, aquest serà el que s'endarrerirà més, tal i com ha apuntat l'alcalde.

Lluís Recoder

Tindrem el Celler definitivament rehabilitat i protegir. L'ermita de Sant Adsjutori està acabada i falta la musealització, i falta el tema de Can Cabassa, que espero que estigui del tot al 2005.


També aquest any vinent ha de servir per dur a terme la segona fase del museu del Monestir. Lluís Recoder ha explicat que, en aquest cas, aquestes actuacions depenen dels recursos externs.

Lluís Recoder

També iniciarem la segona fase del museu del Monestir, Aquí depenem de recursos externs perquè la rehabilitació del Monestir la fem amb esponsoratge.


Recordem que la segona fase del museu del Monestir inclou la construcció de la sala d'actes al claustre, la posada en marxa d'un circuit arqueològic o l'ampliació de la part musealitzada, on s'expliqui la funció social i econòmica del Monestir durant l'època feudal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.