Els Castellers de Sant Cugat es queden a les portes de descarregar la tripleta de 8


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat tanquen la temporada amb una gran actuació de diada, tot i que no han pogut completar la tripleta de 8 després de dos intents desmuntants de 3 de 8. Els Gausacs sí que han descarregat la torre de 8 amb folre i el 4 de 8, però finalment han apostat pel 5 de 7 per tancar la diada. Amb l'actuació d'aquest diumenge a la plaça d'Octavià, els camises verdes tanquen la temporada assolint l'objectiu de treure grans castells de 8 a plaça.

Els Castellers de Sant Cugat no han pogut descarregar finalment la tripleta que els va quedar pendent al Concurs de Tarragona, quan no van poder descarregar el 3 de 8 després d'aconseguir-ho amb el 4 de 8 i la torre de 8 amb folre. De nou, els Gausacs s'han quedat a les portes de completar la tripleta després de descarregar el 2 de 8 i el 4 de 8, però en aquesta ocasió han preferit no arriscar i apostar pel 5 de 7, després de dos intents desmuntats de 3 de 8. La diada de la colla no ha servit, doncs, per aconseguir descarregar tres castells de 8 en una sola actuació, però ha demostrat la progressió de la colla des de l'inici de la temporada.

Un dels caps de colla dels Gausacs, Toni Castanyer, ha lamentat no haver descarregat el 3 de 8, però està satisfet de l'actuació.

Toni Castanyer

Fem un balanç positiu malgrat no hem carregat el 3 de 8, ens està portant maldecaps però la temporada que ve el descarregarem. El castell està, li falta un punt de confiança i treball.


Dues torres de 8 descarregades i una carregada, un 3 de 8 carregat i el desè 4 de 8 de la història dels Gausacs. Aquest és el balanç de construccions de 8 que deixen els camises verdes després d'aquesta temporada. Tot plegat, completat amb el 74è 5 de 7 de la història de la colla i la xifra de 26 torres de 7 descarregades consecutivament. Per Castanyer, això demostra que els Castellers de Sant Cugat han assolit els objectius de la temporada.

Toni Castanyer

Aquesta temporada hem portat grans castells a les places: dues torres de 8 descarregades, una carregada, hem carregat el 3 de 8, etc. El balanç és molt positiu, hem arrosegat molta gent.


Els companys dels Gausacs en la seva diada han estat la Colla Jove Xiquets de Vilafranca que han descarregat un 3 de7, un 4 de 6 amb agulla i una torre de 6 i els Sagals d'Osona que han portat a plaça un 5 de 7, un 3 de 8 i un 4 de 8.

Els camises verdes han començat l'actuació amb un pilar de 4 en contra de la violència de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.